Skip to main content
Winkelwagen(Sluiten)

Wordt klant bij VDH Totaal

Je zakelijke boodschappen altijd snel & gemakkelijk bezorgt met een glimlach

Word vandaag nog klant bij VDH Totaal en geniet van het gemak van snelle en betrouwbare leveringen voor al je zakelijke behoeften. Of het nu gaat om verse producten, kantoorbenodigdheden of andere items. We staan klaar om jou te voorzien van een glimlach en uitstekende service bij elke bestelling.

Veelgestelde vragen

Hoe snel worden bestellingen bezorgd?

Bestellingen die vóór 14:00 uur worden geplaatst, kunnen de volgende dag worden geleverd. We streven ernaar om onze klanten snel en efficiënt van dienst te zijn.

Kunnen we specifieke producten bestellen die niet op de website staan?

Ja, we staan open voor specifieke verzoeken. Neem contact met ons op en we kijken graag naar de mogelijkheden om aan je behoeften te voldoen.

Wat is het minimale bestelbedrag?

Bij VDH Totaal hanteren we geen minimale bestelbedragen. Of je nu een grote of kleine bestelling plaatst, we zijn er om aan je behoeften te voldoen.

Kunnen we een vaste levering dag instellen?

Ja, we kunnen een vaste levering dag instellen die het beste past bij jouw planning. Neem contact met ons op om dit te regelen.

Wat zijn jullie openingstijden voor bestellingen en klantenservice?

Onze bestelwebsite is 24/7 beschikbaar. Onze klantenservice is tijden kantooruren bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 7:00 tot 17:00.

Zijn er kosten verbonden aan de levering?

Nee, bij VDH Totaal zijn de leveringskosten inbegrepen in onze service. Je kunt genieten van snelle en efficiënte leveringen, zonder verborgen kosten.

"*" geeft vereiste velden aan