Skip to main content
Winkelwagen(Sluiten)

Ah, radijsjes! Na een lange, vermoeiende vergadering graai ik zonder twijfel naar een handje radijsjes. Geloof me, dit ga je ook doen. Én wist je dat zelfs de blaadjes eetbaar zijn? Ja, echt waar! Dus tegenwoordig gaan de blaadjes rechtstreeks mijn salade in.

Die urenlange zitmarathon en het aanhoren van de ene naar andere discussie kunnen behoorlijk slopend zijn. Tel daarbij de bomvolle vergaderagenda’s en het stressniveau op en je snapt waarom we allemaal af en toe een oppepper nodig hebben. Radijsjes zijn daarvoor perfect. Ze geven je energie een boost, zodat je weer fris verder kunt met je to- do lijst. En als dat nog niet genoeg is, helpen ze ook nog eens ontstekingen te verminderen en veroudering tegen te gaan. Mijn koelkast is niet meer compleet zonder deze radijsjes.

Collega’s, je ziet ze vaker dan je eigen partner, toch? Dus waarom niet trakteren op een portie radijsjes? Voeg ze toe aan de lunch of zet ze als tussendoortje op kantoor. De vitamines en mineralen geven het lichaam de nodige brandstof om vermoeidheid te bestrijden en energielevels te verhogen. Je zult merken dat je alerter en gefocust blijft tijdens die lange werkdagen.

Dus werkgevers, luister even mee. Door radijsjes aan te bieden op kantoor, draag je bij aan een gezonde en productieve werkomgeving. Dus laten we samen ervoor zorgen dat we de dag vol energie en vitaliteit doorkomen.

Bedank me later! (:

Laat een reactie achter

Aangepaste levertijden met Pinksteren

Met Pinksteren in zicht, herinneren we je eraan dat we maandag 20 mei gesloten zijn.

Maar geen zorgen, dinsdag 21 mei zijn we weer paraat! Dus bestel vóór vrijdag 14:00 voor een verse levering op dinsdag.

Groetjes,

Team VDH Totaal