Skip to main content
Winkelwagen(Sluiten)

Bij VDH Totaal zijn we meer dan alleen een leverancier; we zijn jouw lokale partner voor gezonde voeding. Wie heeft er tijd om urenlang door de supermarkt te struinen? Wij zeker niet! Daarom brengen wij de winkel gewoon bij jullie op kantoor! Onze missie is om jouw leven een stukje gemakkelijker én gezonder te maken.

Of het nu gaat om vers brood, snackgroenten, of veganistische opties voor de lunch, wij hebben het allemaal. En laten we niet vergeten dat een gezonde levensstijl af en toe een feestje mag zijn, toch? Daarom hebben we ook goed gevulde borrelplanken in ons assortiment. Want eerlijk is eerlijk, wie kan er nu nee zeggen tegen een goed glas wijn en wat hapjes?

En omdat we begrijpen dat gezond eten niet alleen belangrijk is voor jou, maar ook voor jullie team, geloven we in samen. Samenkomen rond de lunchtafel is goed voor de teamgeest, een vernieuwde energieboost en een moment van ontspanning.

Maar hé, we leveren niet alleen maar voedsel. We begrijpen dat een gezonde levensstijl meer is dan alleen maar eten. Daarom bieden we ook een breed assortiment aan non-food producten, denk aan toiletpapier, schoonmaakmiddelen, servetten, glazen en zelfs bestek. Ja, dit lees je goed – we zijn hier om voor al jouw behoeften te zorgen, of het nu gaat om een smakelijke lunch óf een schoon toilet.

Niemand is perfect, en dat geldt ook voor ons. Maar we streven er wel naar om zo dicht mogelijk in de buurt te komen! Echter, we kunnen dit niet alleen. Daarom staan we open voor suggesties en feedback. Als je speciale wensen hebt of op zoek bent naar iets wat niet in ons assortiment zit, laat het ons team dan vooral weten! We denken graag met je mee en zoeken naar oplossingen om aan jullie behoeften op kantoor te voldoen.

Bij VDH Totaal hoef je je geen zorgen te maken over het vinden van gezonde voeding. Wij zorgen ervoor dat jullie koelkast gevuld is, zodat jij je kunt richten op wat echt belangrijk is – jouw werk en welzijn, en af en toe een beetje gezond genieten! (;

Houdoe,

Eline ^ VDH Totaal

Laat een reactie achter

Aangepaste levertijden met Pinksteren

Met Pinksteren in zicht, herinneren we je eraan dat we maandag 20 mei gesloten zijn.

Maar geen zorgen, dinsdag 21 mei zijn we weer paraat! Dus bestel vóór vrijdag 14:00 voor een verse levering op dinsdag.

Groetjes,

Team VDH Totaal