Skip to main content
Winkelwagen(Sluiten)

De dagen worden weer langer. De bloemen komen allemaal weer tevoorschijn. Én de vogels hebben het weer gezellig! Ja Ja, eindelijk, het is weer lente! Bij VDH Totaal, hebben we er zin in hoor! Tijd voor een frisse start, niet alleen voor de natuur, maar ook voor ons bedrijf.

We behouden wat goed is. We passen aan wat minder is. Én we vernieuwen wat gewoon anders moet. En hoe dan? Nou dit begint met duurzame en (h)eerlijke voeding. Want laten we eerlijk zijn, zonder het team kunnen we dit niet en zij hebben brandstof nodig!

We willen namelijk niet vergeten om even achterom te kijken. Wat hebben we bereikt het afgelopen seizoen? Wat staat ons nog te wachten? Waar willen we met elkaar naar toe? Vragen die bespreken met het team, onder ‘t genot van een borrelplank. De beste ideeën komen, als je aan het eten en drinken bent, toch?

De website.. Ja dit moest echt gewoon anders! Een groot struikelblok, voor onszelf maar nog erger voor jullie, onze klanten! Dus zogezegd, zo gedaan.

Ofja, zo gedaan. Dat is wel erg makkelijk gezegd. Zonder ondersteuning en kennis, waren we nog wel een tijd zoet en was het mogelijk niet eens gelukt. Foto’s, teksten, lay-out , iconen, whatsapp, zoektermen, kleurgebruik, zo kunnen we nog even doorgaan. Er komt echt van alles bij kijken, hoe realiseer je het beeld van, Wie we zijn. Waar we staan.

Maar het allerbelangrijkste, een gebruiksvriendelijke website.  Én ja, we kunnen wel zeggen dat we behoorlijk trots zijn op het resultaat! Dank jullie wel, team JKC Media, voor al jullie harde werk!

Dus, wat dacht je ervan? Hebben jullie zin in een vernieuwing? Zin om de lente te vieren? Of gewóón, zin om te borrelen met het team? Kijk dan snel naar onze samengestelde opties, want geloof me, ons team heeft weer brandstof en staat te popelen om het naar jullie te brengen!

Houdoe!

Eline- VDH Totaal

Laat een reactie achter

Aangepaste levertijden met Pinksteren

Met Pinksteren in zicht, herinneren we je eraan dat we maandag 20 mei gesloten zijn.

Maar geen zorgen, dinsdag 21 mei zijn we weer paraat! Dus bestel vóór vrijdag 14:00 voor een verse levering op dinsdag.

Groetjes,

Team VDH Totaal